Anikó Szalon

Kínálatunk

Üzletünk kínálatának kialakításában figyelembe vettük, hogy az általunk forgalmazott világmárkák minősége és stílusa tükrözze az elegáns menyasszonyi ruháról formált véleményünket. Így hitelesen és őszintén tudjunk ajánlani a viselőjüknek.

Ezért vagyunk 2006 óta a rendkívül sokoldalú Pronovias cégcsoport partnerei.

Kölcsönzési díjaink: 30.000 Ft-280.000 Ft

Anikó, mint tervező

 

Meghatározó élmény számomra, hogy kislány koromban mindkét nagymamámnál zakatolt a varrógép, készültek az alkotások, gurultak a gombok. Édesanyám is a varrás hobbijának hódolt.
Már tizenévesként elkészítettem saját ruháimat.

A menyasszonyi ruhák birodalmába ismerősök felkérésére csöppentem, és ahogy mondani szoktam: ettől kezdve nem volt megállás. A kezdeti sikereken felbuzdulva tanulmányaimat is ezen az úton folytattam. Ruhaipari mérnökként a tervezés során is mindig a kivitelezés magas minőségét tartom a legfontosabbnak. Igyekszem Békéscsabán világszínvonalú minőséget alkotni.
Öröm, ha olyat alkothatok, ami valóban különleges! Öröm, mert maga a felkérés rendkívül megtisztelő, és mert a munkámmal én is örömet szerzek valakinek.

2 óra ami csak Rólad szól

Hisszük, hogy a ruhaválasztás egy olyan esemény egy nő életében, amikor igényli a teljes odafigyelést. Ezért fontosnak tartjuk, hogy a próbára előzetesen telefonon kérjetek időpontot!
error: Content is protected !!